Nesher Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thellësisht e Dashuruar
USD 96.59

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Unitet
USD 117.29

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 135.22

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 96.59

Buzëqeshëse

Trëndafila

Mbyllje Hesapi
USD 117.29

Mbyllje Hesapi

2 Zambakë dhe karafila

E paharrueshme
USD 96.59

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 162.82

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Joshje e Gjatë
USD 135.22

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 96.59

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 117.29

Misterioze

12 Trëndafila

Përkryerje
USD 135.22

Përkryerje

24 Trëndafila

E këndshme
USD 135.22

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO