Ness Ziona Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Dashuri Besuese
USD 161.20

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 133.88

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Shpërblim Për Mirësi
USD 172.13

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 95.63

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Bukuri Pa Ndjenja
USD 116.12

Bukuri Pa Ndjenja

Zambak, karafila , trëndafila dhe gerbera

Shpresë
USD 95.63

Shpresë

Gerbera

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 95.63

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Unitet
USD 116.12

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 133.88

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 95.63

Buzëqeshëse

Trëndafila

Pritshmëri
USD 95.63

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 95.63

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO