Netanja Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Thellësisht e Dashuruar
USD 94.67

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Elegancë
USD 94.67

Elegancë

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Mahnitëse
USD 170.41

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 114.97

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 132.54

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 94.67

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 94.67

Buzëqeshëse

Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.67

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Bashkim
USD 132.54

Bashkim

24 trëndafila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 114.97

Misterioze

12 Trëndafila

Fisnikëri
USD 114.97

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Falënderim
USD 159.59

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO