Or Yehuda Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Të Dua Ende
USD 94.07

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.07

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Unitet
USD 114.23

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Më Duaj Më Tepër
USD 94.07

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

E butë
USD 131.69

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Shëndet i Mirë
USD 114.23

Shëndet i Mirë

Gerbera , trëndafila , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 94.07

Buzëqeshëse

Trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.07

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Seksi
USD 154.55

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Misterioze
USD 114.23

Misterioze

12 Trëndafila

Mashtrim
USD 94.07

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Delikate
USD 94.07

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO