Qiryat Ata Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Origjinale
USD 132.45

Origjinale

12 Zambakë

E hirshme
USD 94.61

E hirshme

Karafila , trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.61

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Rini
USD 94.61

Rini

Trëndafila dhe karafila

Mashtrim
USD 94.61

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Festim
USD 159.48

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 159.48

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Dashuri e Ftohtë
USD 94.61

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Unitet
USD 114.89

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 132.45

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Buzëqeshëse
USD 94.61

Buzëqeshëse

Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 94.61

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO