Qiryat Bialik Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Kotësi
USD 132.50

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Fyerje
USD 159.54

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.64

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Përkryerje
USD 132.50

Përkryerje

24 Trëndafila

Unitet
USD 114.93

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 132.50

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
E re
USD 94.64

E re

Zambakë dhe trëndafila

Rrezikojmë
USD 94.64

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

Buzëqeshëse
USD 94.64

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 114.93

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Përulësi e Këndshme
USD 94.64

Përulësi e Këndshme

Trëndafila, gerbera , gerberas , lule ari dhe orkide

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.64

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO