Qiryat Motzkin Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Të Dua Ende
USD 94.70

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.70

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Melodioze
USD 132.58

Melodioze

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 115.00

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Flirtim
USD 94.70

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

E butë
USD 132.58

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Qejf
USD 159.64

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Buzëqeshëse
USD 94.70

Buzëqeshëse

Trëndafila

Luks
USD 94.70

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Entuziaste
USD 94.70

Entuziaste

Trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 115.00

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.70

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO