Qiryat Shemona Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Joshje Sekrete
USD 114.44

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Joshje
USD 114.44

Joshje

12 Trëndafila

Rini
USD 94.24

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 94.24

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Përqafime
USD 114.44

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Unitet
USD 114.44

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 131.94

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Urime
USD 131.94

Urime

Trëndafila dhe orkide

Buzëqeshëse
USD 94.24

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri e Braktisur
USD 158.86

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Lavdi
USD 94.24

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.24

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO