Ramla Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Respekt
USD 132.29

Respekt

24 Trëndafila

Dëshirë
USD 159.29

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

Mjaft Më Kritikove
USD 94.49

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 94.49

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Unitet
USD 114.75

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 132.29

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Ego
USD 94.49

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 114.75

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Buzëqeshëse
USD 94.49

Buzëqeshëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 132.29

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 94.49

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Misterioze
USD 114.75

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO