Rishon Lezijon Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Rishon LeZion është një qytet që mund të ofroj diçka për çdokend. Ka një klimë të ngrohtë tropikale e cila është ideale për rritjen e shumë lloje bimësh. Trëndafilat dhe gjeogjinat rriten kudo, së bashku me kozmosët e bukur. Disa lloje të luleve konike i shtojnë ngjyrat vazove dhe kopshteve. Dorëzonjëzat dhe zambakët në formë trompe e mbushin ajrin me aromën e tyre, së bashku me disa varietete të orkideve.
Respekt
USD 126.88

Respekt

24 Trëndafila

Hijeshi e Pjekur
USD 90.63

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Përjetësi
USD 126.88

Përjetësi

Zambakë, trëndafila, gerbera , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
E hirshme
USD 90.63

E hirshme

Karafila , trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 90.63

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Mjaft Më Kritikove
USD 90.63

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Puthje
USD 126.88

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Nënshtrim
USD 152.77

Nënshtrim

24 Trëndafila

Pajtim
USD 152.77

Pajtim

7 Trëndafila, gerbera , karafila , zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
E dhimbsur
USD 90.63

E dhimbsur

Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 126.88

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Karakter
USD 163.13

Karakter

Trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 152.77

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Meritë
USD 110.05

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

Delikate
USD 90.63

Delikate

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Pranim
USD 90.63

Pranim

3 luledielli dhe karafila

Përsosmëri
USD 90.63

Përsosmëri

6 Trëndafila

Kthjelltësi
USD 90.63

Kthjelltësi

8 trëndafila

INFOINFOINFO


Ne dërgojmë lule në TË GJITHA lagjet në Rishon Lezijon. Këtu janë vetëm disa nga periferitë që kemi dërguar lule në Rishon Lezijon kohët e fundit : -