Sakhnīn Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Qëndrueshmëri
USD 115.58

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 95.18

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Unitet
USD 115.58

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
E butë
USD 133.25

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Buzëqeshëse
USD 95.18

Buzëqeshëse

Trëndafila

Lavdi
USD 95.18

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Shije e Mirë
USD 160.45

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 95.18

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Ashpërsi
USD 95.18

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 95.18

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Misterioze
USD 115.58

Misterioze

12 Trëndafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 171.32

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO