Sederot Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Joshje e Gjatë
USD 133.94

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 95.67

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Paç Fat
USD 102.51

Paç Fat

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 116.18

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Faleminderit Për Miqësinë Tënde
USD 116.18

Faleminderit Për Miqësinë Tënde

12 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

E butë
USD 133.94

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 95.67

Buzëqeshëse

Trëndafila

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 95.67

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Lidhjet e Dhembshurisë
USD 95.67

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

INFOINFOINFO
Krenare
USD 102.51

Krenare

12 Trëndafila

Kotësi
USD 133.94

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Misterioze
USD 116.18

Misterioze

12 Trëndafila

INFOINFOINFO