Tamra Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Më Duaj Më Tepër
USD 94.35

Më Duaj Më Tepër

Zambakë, gerbera , karafila dhe livande

Thellësisht e Dashuruar
USD 94.35

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Përulësi
USD 94.35

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 114.58

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 132.09

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Qëndrueshmëri
USD 114.58

Qëndrueshmëri

4 zambakë dhe 7 trëndafila

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 94.35

Buzëqeshëse

Trëndafila

Buzëqeshëse
USD 94.35

Buzëqeshëse

Trëndafila

Festim
USD 159.05

Festim

Trëndafila, karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Fillimi i Miqësisë
USD 132.09

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

Shije e Mirë
USD 159.05

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

Besnikëri
USD 132.09

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO