Tel Aviv Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Tel Aviv e ka marr emrin si “qyteti që nuk fle kurr”. Poashtu është edhe shtëpia e Kopshteve Botanike të Univerzitetit të Tel Aviv ku gjenden rreth 3800 bimë vendase dhe të importuara. Disa nga lulet që rriten këtu janë irisët e mëdhenj e të kuq si dhe salviat. Trëndafilat hibrit, të çajit dhe ata ngjitës rriten në njërën prej 18 ndërtesave të kopshtit. Një agave gjigande do të mahnis këdo.
Dashuri ngurruese
USD 64.13

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 79.81

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

Mjaft Më Kritikove
USD 57.00

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Strehim
USD 94.06

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Përulësi
USD 57.00

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Të Dua Ende
USD 57.00

Të Dua Ende

5 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Delikate
USD 57.00

Delikate

12 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 94.06

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Forcë
USD 67.69

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Përshtypje Që Zgjat
USD 94.06

Përshtypje Që Zgjat

Zambakë, orkide, gerbera dhe trëndafila

Karakter
USD 102.61

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Tërheqje
USD 94.06

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Paqe
USD 57.00

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 57.00

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 57.00

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 67.69

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Joshëse
USD 57.00

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Bukuri Tekanjoze
USD 57.00

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Top