Yavne Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Krenare
USD 103.61

Krenare

12 Trëndafila

E këndshme
USD 135.38

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Thellësisht e Dashuruar
USD 96.70

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

INFOINFOINFO
Unitet
USD 117.43

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

E butë
USD 135.38

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Thjeshtësi Magjepsëse
USD 96.70

Thjeshtësi Magjepsëse

3 Zambakë , trëndafila , gerbera , lule dragoi dhe statice

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 96.70

Buzëqeshëse

Trëndafila

Dashuri e Pastër
USD 174.06

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 96.70

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 96.70

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Mashtrim
USD 96.70

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Vetmi
USD 135.38

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

INFOINFOINFO