Dërgesa të shpejta të luleve të freskëta në Japoni. Ne dërgojmë lule me dorë në Tokio dhe 698 qytete, në Japoni

Japonezët shpesh i kanë përdorur lulet për ti shprehur mendimet dhe ndnjenjat që nuk i kanë thënë dot me fjalë, andaj lulet janë pjesë shumë e rëndësishme e kulturës japoneze. Lulet si sakura dhe chrysanthemum janë lule kombëtare në Japoni, por japonezët i japin rëndësi të madhe edhe luleve të llojeve tjera. Dita e Nënës simbolizohet duke dhuruar lulen e bukur shumëngjyrëshe chrysanthemmu, ndërsa trëndafili i verdhë dhurohet si simbol i xhelozisë së pashprehur me fjalë. Para se të ikni dikund për një kohë të gjatë, përshëndetu me një tufë lule bizele të ëmbël. Kryeqyteti ultra-modern, Tokio, është mikpritëse e Festivalit Ndërkombëtar të Luleve që mbahet në afërsi të statujave të vjetra të Budës. Gjatë Hana-Matsurit, ndërtesa të vogla bëhen nga lulet dhe vendosen tek këmbët e tempujve me një emitim të Budës së vogël në brendësi. Një zakon i njohur në Japoni është vështrimi i artit të luleve dhe mbahet në stinën e pranverës.

Buqeta të Popullarizuara në Japoni

Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta:Zgjedh qytetin për ti shfaqur çmimet për këto buqeta


Të Përkas Ty

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Tërheqje

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Joshje Sekrete

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

   
E shijshme

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Ndjenja Të Ngrohta

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Bashkim

Bashkim

24 trëndafila

   
E butë

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dhuromë Një Buzëqeshje

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

   
Thashethemëse

Thashethemëse

72 Trëndafila

E paharrueshme

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Joshëse

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

   
Pafajësi

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Lavdi

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Dashuri e mrekullueshme

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

   
Modesti

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri ngurruese

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Mikpritje

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

   

Ofertë Speciale: E re

Lulet me ngjyrë të bardhë dhe ato të kuqe gjithmonë janë një zgjedhje e mirë për ta kombinuar një buqetë elegante. Zambakët e bukur me ngjyrë të bardhë janë të rrethuara nga trëndafilat e mrekullueshëm me ngjyrë të kuq, kështu duke krijuar një efekt shumë elegant dhe dramatik. Ky kombinim mund të dhurohet në çdo kohë, por më së shumti bëhet gjatë Ditës së Shën Valentinit. Kjo buqetë dyngjyrëshe është e popullarizuar në Jokohama-shi (横浜 - shi ), Nagoja-shi (名古屋 - shi ), Osaka-shi (大阪), Saporo-shi (札幌 - shi ), Tokio (東京) si dhe në qytete tjera të mëdha. Një vazo e bukur vetëm sa do ta theksonte këtë aranzhman dramatik të luleve. I dhuro asaj këtë mrekulli dhe i trego sa sa shumë kujdeseni për të.
Informacion