Çikushino-shi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Lartësi
USD 111.50

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Përsosmëri
USD 79.64

Përsosmëri

6 Trëndafila

Falënderim
USD 140.46

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 79.64

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Fitore
USD 79.64

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Imagjinatë
USD 79.64

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Mjaft Më Kritikove
USD 79.64

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

Ashpërsi
USD 79.64

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri Besuese
USD 140.46

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 140.46

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Vetmi
USD 111.50

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Besnikëri
USD 111.50

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO