Çofugaoka Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 139.33

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 79.00

Imagjinatë

12 Trëndafila

Rehati
USD 139.33

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 139.33

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Ashpërsi
USD 79.00

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri e pa shkëmbyer
USD 110.60

Dashuri e pa shkëmbyer

Zambakë, karafila, trëndafila, gipsofila

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 139.33

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 139.33

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Besnikëri
USD 110.60

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 110.60

Urime

Trëndafila dhe orkide

Modesti
USD 79.00

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Jetë e Lumtur
USD 100.55

Jetë e Lumtur

Zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO