Aioi-shi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 142.34

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Mirënjohje
USD 80.71

Mirënjohje

10 Trëndafila dhe gipsofila

Imagjinatë
USD 80.71

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 80.71

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Ngasje
USD 142.34

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 142.34

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 112.99

Besnikëri

24 Trëndafila

Urime
USD 112.99

Urime

Trëndafila dhe orkide

Magjepsëse
USD 142.34

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E butë
USD 112.99

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Bashkim
USD 112.99

Bashkim

24 trëndafila

Forcë
USD 102.72

Forcë

9 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO