Annaka Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Optimizëm
USD 64.69

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Falënderim
USD 139.45

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 79.07

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 139.45

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Ashpërsi
USD 79.07

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri Besuese
USD 139.45

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Kapem Pas Teje
USD 79.07

Kapem Pas Teje

Zambakë dhe gipsofila

Strehim
USD 139.45

Strehim

Trëndafila dhe karafila

Besnikëri
USD 110.70

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 139.45

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Urime
USD 110.70

Urime

Trëndafila dhe orkide

Joshje e Gjatë
USD 110.70

Joshje e Gjatë

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO