Atsugi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Besnike
USD 111.73

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

Falënderim
USD 140.75

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 79.81

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 140.75

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Ashpërsi
USD 79.81

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Përulësi
USD 79.81

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 140.75

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Pafajësi
USD 140.75

Pafajësi

24 Trëndafila dhe margarita

Besnikëri
USD 111.73

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 79.81

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Urime
USD 111.73

Urime

Trëndafila dhe orkide

Pranim
USD 79.81

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO