Chino Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 139.28

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 78.97

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 78.97

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 139.28

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Imagjinatë
USD 78.97

Imagjinatë

12 Trëndafila

Mahnitëse
USD 142.15

Mahnitëse

Trëndafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 110.56

Besnikëri

24 Trëndafila

Urime
USD 110.56

Urime

Trëndafila dhe orkide

E përjetshme
USD 78.97

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

INFOINFOINFO
Kthjelltësi
USD 78.97

Kthjelltësi

8 trëndafila

E butë
USD 110.56

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

E re
USD 78.97

E re

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO