Fujisava Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fisnikëri
USD 101.38

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Falënderim
USD 140.49

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 140.49

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 140.49

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Falënderim
USD 140.49

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 79.66

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Të Përkas Ty
USD 101.38

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 79.66

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri Besuese
USD 140.49

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Dashuri e Ftohtë
USD 79.66

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

Mikpritje
USD 111.52

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Flirtim
USD 79.66

Flirtim

Trëndafila , zambakë dhe gerbera

INFOINFOINFO