Fukaja Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Kujdesi Amënor
USD 110.07

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Falënderim
USD 138.66

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Rini
USD 78.62

Rini

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 78.62

Imagjinatë

12 Trëndafila

Pritshmëri
USD 78.62

Pritshmëri

8 Trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 78.62

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Qejf
USD 138.66

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Lartësi
USD 110.07

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 138.66

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 110.07

Besnikëri

24 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 138.66

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Urime
USD 110.07

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO