Fukuchiyama Dërgim Lulesh (Luleshitës)


E hirshme
USD 80.11

E hirshme

Karafila , trëndafila

Dashuri e mrekullueshme
USD 80.11

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

Falënderim
USD 141.29

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 112.16

Respekt

24 Trëndafila

Imagjinatë
USD 80.11

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 80.11

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Buzëqeshëse
USD 80.11

Buzëqeshëse

Trëndafila

Dashuri Me Shikim Të Parë
USD 141.29

Dashuri Me Shikim Të Parë

Zambakë, gerbera dhe trëndafila

Dashuri Besuese
USD 141.29

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 141.29

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Mashtrim
USD 80.11

Mashtrim

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri
USD 112.16

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO