Fussa Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Ashpërsi
USD 80.27

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Falënderim
USD 141.57

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 80.27

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 80.27

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Hare e ardhshme
USD 80.27

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 141.57

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 141.57

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Besnikëri
USD 112.38

Besnikëri

24 Trëndafila

Zonjë e Bukur
USD 80.27

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 112.38

Urime

Trëndafila dhe orkide

Martesë e Lumtur
USD 141.57

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

E butë
USD 112.38

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO