Hadano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Urtësi
USD 80.73

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Përsosmëri
USD 80.73

Përsosmëri

6 Trëndafila

Falënderim
USD 142.38

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 80.73

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 80.73

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri Besuese
USD 142.38

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 113.02

Besnikëri

24 Trëndafila

Urime
USD 113.02

Urime

Trëndafila dhe orkide

E butë
USD 113.02

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Dashuri e Pastër
USD 145.31

Dashuri e Pastër

36 Trëndafila

Admirim i Fshehtë
USD 142.38

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Fisnikëri
USD 102.75

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

INFOINFOINFO