Hamakita Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Misterioze
USD 103.21

Misterioze

12 Trëndafila

Falënderim
USD 143.01

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Bukuri e Ndjeshme
USD 81.09

Bukuri e Ndjeshme

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 81.09

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 81.09

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Hijeshi e Pjekur
USD 81.09

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 143.01

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Besnike
USD 113.53

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

E butë
USD 113.53

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 143.01

Nënshtrim

24 Trëndafila

Besnikëri
USD 113.53

Besnikëri

24 Trëndafila

Hare e ardhshme
USD 81.09

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

INFOINFOINFO