Hitaçi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 140.91

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 79.90

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 79.90

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Shpirtmirësi e Përkryer
USD 79.90

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

Modesti
USD 79.90

Modesti

8 Trëndafila, zambakë dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 140.91

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 79.90

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Besnikëri
USD 111.86

Besnikëri

24 Trëndafila

Besnike
USD 111.86

Besnike

12 Trëndafila, zambakë , viburnum , margarita , karafila dhe statice

INFOINFOINFO
Joshje
USD 101.69

Joshje

12 Trëndafila

Urime
USD 111.86

Urime

Trëndafila dhe orkide

E butë
USD 111.86

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO