Itabashi-ku Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Humor
USD 100.89

Humor

Trëndafila, zambakë, karafila dhe gerbera

Falënderim
USD 139.80

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 79.27

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Lavdi
USD 79.27

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

Arratisu Me Mua
USD 79.27

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Ashpërsi
USD 79.27

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 139.80

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Besnikëri
USD 110.97

Besnikëri

24 Trëndafila

Ashpërsi
USD 79.27

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Admirim i Fshehtë
USD 139.80

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

Urtësi
USD 79.27

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

Urime
USD 110.97

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO