Jokohama-shi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Yokohama është qyteti i dytë më i madh në Japoni. Kopshtet e famshme Sankeien kanë një dizajn tradicional. Vizitorët do të kënaqen me tre faltoret e lidhura. Poashtu do të ju pëlqej edhe pamja e orkideve ekzotike dhe zambakëve. Margaritarët e verdhë poashtu shpesh dhurohen së bashku me karanfilat shumëngjyrësh. Trëndafilat rozë janë poashtu lule të preferuara në këtë qytet plotë gjallëri.
Të Përkas Ty
USD 93.65

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 129.77

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 93.65

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
Unitet
USD 93.65

Unitet

2 Zambakë dhe karafila

Dashuri e Braktisur
USD 129.77

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

E shijshme
USD 103.01

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Lartësi
USD 103.01

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Jeta Është e Ëmbël
USD 129.77

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 93.65

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Qejf
USD 129.77

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Bashkim
USD 103.01

Bashkim

24 trëndafila

E butë
USD 103.01

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 73.58

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 73.58

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Thashethemëse
USD 132.44

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
E paharrueshme
USD 73.58

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

Durim
USD 73.58

Durim

Trëndafila, zambakë , karafila , lule bretkosë

Joshëse
USD 73.58

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Top