Jokosuka Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Moderne
USD 80.87

Moderne

Gerbera , zambakë dhe margarita

Falënderim
USD 142.62

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Ngasje
USD 142.62

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Shpresë
USD 80.87

Shpresë

Gerbera

Hijeshi e Pjekur
USD 80.87

Hijeshi e Pjekur

Trëndafila

Imagjinatë
USD 80.87

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 80.87

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Fisnikëri
USD 102.92

Fisnikëri

Trëndafila, karafila, gerbera dhe orkide

Dashuri Besuese
USD 142.62

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Origjinale
USD 113.22

Origjinale

12 Zambakë

Mikpritje
USD 113.22

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri
USD 113.22

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO