Kadoma Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Joshëse
USD 79.13

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

Falënderim
USD 139.56

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Përkryerje
USD 110.78

Përkryerje

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 79.13

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 79.13

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri Besuese
USD 139.56

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 110.78

Besnikëri

24 Trëndafila

Dashuri e Shenjtë
USD 139.56

Dashuri e Shenjtë

Zambakë, trëndafila dhe karafila

Urime
USD 110.78

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
E butë
USD 110.78

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dashuri e Braktisur
USD 139.56

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

Admirim i Fshehtë
USD 139.56

Admirim i Fshehtë

12 trëndafila dhe trëndafila të vegjël

INFOINFOINFO