Kakogava Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 139.08

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 78.86

Imagjinatë

12 Trëndafila

Kotësi
USD 110.40

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 78.86

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 139.08

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

Dashuri Besuese
USD 139.08

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Shikim i Shpejtë
USD 139.08

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Besnikëri
USD 110.40

Besnikëri

24 Trëndafila

Origjinale
USD 110.40

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Jeta Është e Ëmbël
USD 139.08

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Mahnitëse
USD 141.95

Mahnitëse

Trëndafila

Joshëse
USD 78.86

Joshëse

12 Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO