Koshigaja Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Respekt
USD 110.82

Respekt

24 Trëndafila

Falënderim
USD 139.61

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 79.16

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Karakter
USD 142.49

Karakter

Trëndafila, gipsofila

Ashpërsi
USD 79.16

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri Besuese
USD 139.61

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Madhështore
USD 139.61

Madhështore

Zambakë dhe trëndafila

Thellësisht e Dashuruar
USD 79.16

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Besnikëri
USD 110.82

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 110.82

Urime

Trëndafila dhe orkide

Ngasje
USD 139.61

Ngasje

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E butë
USD 110.82

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO