Minato-ku Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 138.14

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Arratisu Me Mua
USD 78.33

Arratisu Me Mua

Trëndafila

Imagjinatë
USD 78.33

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 78.33

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Shikim i Shpejtë
USD 138.14

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dashuri Besuese
USD 138.14

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Thellësisht e Dashuruar
USD 78.33

Thellësisht e Dashuruar

Trëndafila dhe shqopa

Besnikëri
USD 109.66

Besnikëri

24 Trëndafila

Kujtime Të Hirshme
USD 78.33

Kujtime Të Hirshme

Karafila, zambakë dhe lule delfin

INFOINFOINFO
Urime
USD 109.66

Urime

Trëndafila dhe orkide

E butë
USD 109.66

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Pranim Dashurie
USD 78.33

Pranim Dashurie

Trëndafila

INFOINFOINFO