Mino Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Fyerje
USD 139.52

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

Martesë e Lumtur
USD 139.52

Martesë e Lumtur

Zambakë, orkide, karafila dhe orkide

Falënderim
USD 139.52

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 79.11

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 79.11

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuria e përgjegjshme
USD 79.11

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

INFOINFOINFO
Thashethemëse
USD 142.40

Thashethemëse

72 Trëndafila

Rehati
USD 139.52

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Dashuri Besuese
USD 139.52

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 110.75

Besnikëri

24 Trëndafila

Urime
USD 110.75

Urime

Trëndafila dhe orkide

E butë
USD 110.75

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO