Mizusawa Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 141.55

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Shikim i Shpejtë
USD 141.55

Shikim i Shpejtë

24 Trëndafila

Dëshirë
USD 141.55

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Luks
USD 80.26

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Imagjinatë
USD 80.26

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 80.26

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
E mrekullueshme
USD 112.36

E mrekullueshme

12 Trëndafila dhe zambakë

Dashuri Besuese
USD 141.55

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Shpirtmirësi e Përkryer
USD 80.26

Shpirtmirësi e Përkryer

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 141.55

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Besnikëri
USD 112.36

Besnikëri

24 Trëndafila

Përqafime
USD 102.15

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO