Nagarejama Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Vetmi
USD 111.13

Vetmi

Orkide , zambakë , karafila

Falënderim
USD 139.99

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 79.38

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 79.38

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Qejf
USD 139.99

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

Dashuri Besuese
USD 139.99

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO
Respekt
USD 111.13

Respekt

24 Trëndafila

Besnikëri
USD 111.13

Besnikëri

24 Trëndafila

Urime
USD 111.13

Urime

Trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Rini
USD 79.38

Rini

Trëndafila dhe karafila

Dëshirë
USD 139.99

Dëshirë

12 Trëndafila dhe zambakë

E butë
USD 111.13

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO