Nagoja-shi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Nagoya-shi është një ndër qendrat ekonomike të Japonisë. Qyteti është i mbushur në ngjyrë rozë kur lulëzojnë qershitë. Poashtu mund të shihen edhe zambakët e ujit duke lulëzuar. Orkidetë rriten zakonisht në qytet. Tulipanët dhe bozhurët gjigand mbillen zakonisht në kopshtet publike dhe private. Banorët e këtij qyteti të gjallë poashtu kultivojnë edhe lloje të ndryshme të trëndafilave shumëngjyrësh.
Të Përkas Ty
USD 93.49

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 129.55

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Qejf
USD 129.55

Qejf

Orkide , trëndafila, gerbera , karafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
Zonjë e Bukur
USD 73.46

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

Joshje Sekrete
USD 93.49

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Rehati
USD 129.55

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

INFOINFOINFO
Kotësi
USD 102.84

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

E shijshme
USD 102.84

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

Luks
USD 73.46

Luks

Trëndafila dhe zambakë

INFOINFOINFO
E butë
USD 102.84

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Ndjenja Të Ngrohta
USD 93.49

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Mikpritje
USD 102.84

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 102.84

Bashkim

24 trëndafila

Dashuri ngurruese
USD 60.10

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Optimizëm
USD 60.10

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
E butë
USD 102.84

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 73.46

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Virtyt
USD 73.46

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top