Naha-shi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Jeta Është e Ëmbël
USD 143.48

Jeta Është e Ëmbël

5 zambakë, karafila, trëndafila, gerbera, dhe gipsofila

Falënderim
USD 143.48

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Ego
USD 81.36

Ego

Trëndafila, karafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Imagjinatë
USD 81.36

Imagjinatë

12 Trëndafila

Dashuria e përgjegjshme
USD 81.36

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Magjepsëse
USD 143.48

Magjepsëse

12 Trëndafila, karafila , zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 81.36

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Dashuri Besuese
USD 143.48

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Besnikëri
USD 113.90

Besnikëri

24 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 113.90

Urime

Trëndafila dhe orkide

Përkryerje
USD 113.90

Përkryerje

24 Trëndafila

E këndshme
USD 113.90

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO