Nakano Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Gjithnjë besnike
USD 102.48

Gjithnjë besnike

Trëndafila, zambakë, gerbera, statice dhe gipsofila

Kënaqësi
USD 142.01

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Origjinale
USD 112.73

Origjinale

12 Zambakë

INFOINFOINFO
Falënderim
USD 142.01

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Dashuri ngurruese
USD 65.88

Dashuri ngurruese

12 Trëndafila

Imagjinatë
USD 80.52

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Respekt
USD 112.73

Respekt

24 Trëndafila

Origjinale
USD 112.73

Origjinale

12 Zambakë

Ashpërsi
USD 80.52

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Përqafime
USD 102.48

Përqafime

Trëndafila dhe gipsofila

Puthje
USD 112.73

Puthje

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri Besuese
USD 142.01

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

INFOINFOINFO