Obihiro Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 141.91

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Delikate
USD 80.46

Delikate

12 Trëndafila

Imagjinatë
USD 80.46

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
E këndshme
USD 112.65

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

Përulësi
USD 80.46

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Ashpërsi
USD 80.46

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Dashuri Besuese
USD 141.91

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Bukuri madhështore
USD 80.46

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Urtësi
USD 80.46

Urtësi

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 112.65

Besnikëri

24 Trëndafila

Urime
USD 112.65

Urime

Trëndafila dhe orkide

Kënaqësi
USD 141.91

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

INFOINFOINFO