Oita-shi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 140.42

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Hare e ardhshme
USD 79.62

Hare e ardhshme

7 Trëndafila

Imagjinatë
USD 79.62

Imagjinatë

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Optimizëm
USD 65.15

Optimizëm

12 Trëndafila dhe gipsofila

Paqe
USD 79.62

Paqe

12 Trëndafila dhe gipsofila

Ashpërsi
USD 79.62

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Përulësi
USD 79.62

Përulësi

Trëndafila dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 140.42

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Dashuri e mrekullueshme
USD 79.62

Dashuri e mrekullueshme

12 Trëndafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 111.47

Besnikëri

24 Trëndafila

Urime
USD 111.47

Urime

Trëndafila dhe orkide

Entuziaste
USD 79.62

Entuziaste

Trëndafila

INFOINFOINFO