Osaka-shi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Osaka është një qytet i rëndësishm, i dyti mbas Tokios. Qyteti është i mbushur me lule rozë nga drunjtë e qershive dhe kumbullave. Tempujt në qytet shpesh rrethohen nga jaseminë aromatik dhe kalavesh të dorëzonjëzave. Orkidetë delikate dhe zambakët e ujit në ngjyrë rozë shihen kudo. Shumë kopshte private përmbajnë trëndafila, gladiola dhe margaritarë, të cilët mund të gjenden edhe në tempuj.
Kotësi
USD 103.91

Kotësi

Zambakë , karafila dhe gipsofila

Të Përkas Ty
USD 94.46

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 130.89

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Joshje Sekrete
USD 94.46

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

Shije e Mirë
USD 130.89

Shije e Mirë

Trëndafila , sumbulla dhe karafila

E shijshme
USD 103.91

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Seksi
USD 134.94

Seksi

Zambakë , trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 94.46

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

Hutim
USD 130.89

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 103.91

Bashkim

24 trëndafila

E butë
USD 103.91

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 74.22

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 74.22

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Thashethemëse
USD 133.59

Thashethemëse

72 Trëndafila

Fyerje
USD 130.89

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Përsosmëri
USD 74.22

Përsosmëri

6 Trëndafila

E paharrueshme
USD 74.22

E paharrueshme

6 Trëndafila dhe lule të vogla

E këndshme
USD 103.91

E këndshme

Luledielli , trëndafila dhe orkide

INFOINFOINFO
Top