Otsu-shi Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 139.04

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 78.84

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 78.84

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Tërheqje
USD 139.04

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Dashuri Besuese
USD 139.04

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Lavdi
USD 78.84

Lavdi

Gerbera , karafila dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Besnikëri
USD 110.37

Besnikëri

24 Trëndafila

Mendime Qiellore
USD 139.04

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Shpërblim Për Mirësi
USD 141.90

Shpërblim Për Mirësi

36 Trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 110.37

Urime

Trëndafila dhe orkide

E butë
USD 110.37

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

Meritë
USD 100.34

Meritë

3 Zambakë , trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO