Saporo-shi Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Sapporo-shi shpejt është zhvilluar në qytetin e pestë nga madhësia në Japoni. Është shtëpia e Parkut Odori dhe kopshteve botanike. Ka një koleksion të madh të trëndafilave hibrid dhe antik në këto kopshte. Në pranverë shihen disa lloje të zambakëve dhe tulipanëve. Kozmosët e verdhë dhe margaritarët shumëngjyrësh poashtu mbillen nëpër kopshte.
Lidhjet e Dhembshurisë
USD 74.92

Lidhjet e Dhembshurisë

9 trëndafila

Shpresë
USD 74.92

Shpresë

Gerbera

Hutim
USD 117.92

Hutim

Zambakë, trëndafila, luledielli, livande dhe karafila

INFOINFOINFO
Nënshtrim
USD 117.92

Nënshtrim

24 Trëndafila

Përkryerje
USD 104.89

Përkryerje

24 Trëndafila

Pranim
USD 74.92

Pranim

3 luledielli dhe karafila

INFOINFOINFO
Mikpritje
USD 104.89

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Rehati
USD 117.92

Rehati

Zambakë, karafila , orkide , gerbera

Mjaft Më Kritikove
USD 74.92

Mjaft Më Kritikove

Lulediell dhe orkide

INFOINFOINFO
Pavdekshmëri
USD 74.92

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Kënaqësi
USD 117.92

Kënaqësi

Orkide dhe trëndafila

Rrezikojmë
USD 74.92

Rrezikojmë

Karafila , sumbulla dhe statice

INFOINFOINFO
Fitore
USD 74.92

Fitore

Zambakë dhe trëndafila

Lartësi
USD 104.89

Lartësi

24 Trëndafila dhe gipsofila

Dashuri e Braktisur
USD 117.92

Dashuri e Braktisur

Trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO
Mendime Qiellore
USD 117.92

Mendime Qiellore

Zambakë , trëndafila dhe karafila

Bukuri madhështore
USD 74.92

Bukuri madhështore

Zambakë, gerbera , karafila dhe lule ari

Kujdesi Amënor
USD 104.89

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

INFOINFOINFO
Top