Takasaki Dërgim Lulesh (Luleshitës)


Falënderim
USD 142.08

Falënderim

Zambakë, trëndafila, gerbera dhe karafila

Imagjinatë
USD 80.56

Imagjinatë

12 Trëndafila

Ashpërsi
USD 80.56

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

INFOINFOINFO
Kujdesi Amënor
USD 112.79

Kujdesi Amënor

6 Trëndafila , orkide dhe karafila

Dashuri Besuese
USD 142.08

Dashuri Besuese

3 tulipanë , 3 rozë , 3 zambakë , orkide

Fillimi i Miqësisë
USD 112.79

Fillimi i Miqësisë

Trëndafila , orkide dhe gipsofila

INFOINFOINFO
Bukuri Tekanjoze
USD 80.56

Bukuri Tekanjoze

Trëndafila dhe gipsofila

Besnikëri
USD 112.79

Besnikëri

24 Trëndafila

Dashuri e Ftohtë
USD 80.56

Dashuri e Ftohtë

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Urime
USD 112.79

Urime

Trëndafila dhe orkide

Dashuria e përgjegjshme
USD 80.56

Dashuria e përgjegjshme

Trëndafila, zambakë dhe karafila

Nuk Jetoj Dot Pa Ty
USD 142.08

Nuk Jetoj Dot Pa Ty

3 zambakë, karafila, trëndafila, zambakë dhe orkide

INFOINFOINFO