Tokio Dërgim Lulesh (Luleshitës)

Tokio është kryeqyteti i Japonisë dhe qyteti më i madh në botë. Poashtu është shtëpia e Parkut Tokyo Yoyogi i cili përmban katër kopshte individuale. Drunjtë e qershisë lulëzojnë në lule rozë gjatë periudhës së pranverës. Kopshtet franceze përmbajnë disa varietete të trëndafilave. Poashtu ndodhet edhe një Kopsht anglez i cili është i mbushur me livando. Kopshtet tradicionale japoneze janë të mbushura me orkide ekzotike dhe zambakë aromatik.
Të Përkas Ty
USD 94.51

Të Përkas Ty

3 Gerbera , karafila dhe gipsofila

Tërheqje
USD 130.97

Tërheqje

Trëndafila, karafila dhe orkide

Joshje Sekrete
USD 94.51

Joshje Sekrete

Zambakë, trëndafila , karafila , gipsofila

INFOINFOINFO
E përjetshme
USD 74.26

E përjetshme

Karafila, trëndafila, zambakë , sumbulla

Fyerje
USD 130.97

Fyerje

Trëndafila, karafila, zambakë dhe gipsofila

E shijshme
USD 103.97

E shijshme

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Luks
USD 74.26

Luks

Trëndafila dhe zambakë

Mikpritje
USD 103.97

Mikpritje

Trëndafila, zambakë, trëndafila dhe gipsofila

Ndjenja Të Ngrohta
USD 94.51

Ndjenja Të Ngrohta

Zambakë dhe trëndafila

INFOINFOINFO
Bashkim
USD 103.97

Bashkim

24 trëndafila

Virtyt
USD 74.26

Virtyt

Zambakë, trëndafila, garbera , karafila dhe orkide

E butë
USD 103.97

E butë

24 Trëndafila dhe jargavan

INFOINFOINFO
Dhuromë Një Buzëqeshje
USD 74.26

Dhuromë Një Buzëqeshje

9 trëndafila dhe gipsofila

Pavdekshmëri
USD 74.26

Pavdekshmëri

Karafila, trëndafila dhe gipsofila

Zonjë e Bukur
USD 74.26

Zonjë e Bukur

Trëndafila dhe karafila

INFOINFOINFO
Ashpërsi
USD 74.26

Ashpërsi

Trëndafila dhe gladiola

Origjinale
USD 103.97

Origjinale

12 Zambakë

Thashethemëse
USD 133.67

Thashethemëse

72 Trëndafila

INFOINFOINFO
Top