Lidhjet e Dhembshurisë

Lidhjet e Dhembshurisë
Kodi i Produktit: prod145
Buqetë e vogël me 6 trëndafila të kuq dhe 3 trëndafila të bardhë. Përshihet kartolinë përshëndetëse (falas).